06 August 24 / Schrobmachines

Het OnePASS® droogsysteem van EUREKA: de perfecte oplossing voor schone en droge vloeren in één beweging!

Stel je voor dat je net je vloeren hebt gereinigd en binnen enkele ogenblikken zijn ze al droog en klaar voor gebruik. Dat is precies wat het innovatieve OnePASS® droogsysteem van Eureka doet. Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van krachtige vacuümmotoren en duurzame squeegee-bladen om water efficiënt te verwijderen, waardoor vloeren direct na het reinigen veilig betreden kunnen worden.

Het belang van efficiënte droging

Bij het reinigen van grote vloeroppervlakken is het niet alleen essentieel om grondig schoon te maken, maar ook om ervoor te zorgen dat de vloer snel droog is. Traditionele methoden zoals dweilen kunnen tijdrovend zijn en bieden geen garantie voor volledige droging, wat kan leiden tot slipgevaar en een verminderde hygiëne. Met een geavanceerde schrob-zuigmachine zoals die van Eureka, wordt dit probleem echter effectief aangepakt.

De technologie achter OnePASS®

Het succes van het OnePASS® droogsysteem van Eureka rust op verschillende cruciale elementen:

  1. Krachtige vacuümmotor:
    Ontworpen om water en schuim efficiënt op te zuigen, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. Speciale manden en roestvrijstalen filters zorgen ervoor dat zowel grof vuil als fijne deeltjes worden vastgehouden, waardoor de levensduur van de motor wordt verlengd.
  2. Squeegee-bladen van hoogwaardige materialen Linatex® of OLIRES®:
    Deze vormen het contactpunt tussen de machine en de vloer, waarbij ze zowel slijtvast als elastisch zijn om een optimale hechting te garanderen. De squeegee-bladen kunnen worden omgedraaid om hun levensduur te verlengen voordat ze moeten worden vervangen.
  3. Parabolische zuigvoet voor Optimale Wateropname:
    De unieke halvemaanvorm van de squeegee vergemakkelijkt een volledige wateropname, zelfs langs randen en in bochten. Een zijdelings oscillatiesysteem zorgt ervoor dat de squeegee de machine soepel volgt, wat essentieel is bij het werken rond obstakels.

Voordelen in de praktijk

Het gebruik van Eureka's OnePASS® droogsysteem biedt talloze voordelen, vooral in drukke omgevingen zoals winkels, ziekenhuizen en kantoren:

  • Snelle droging: Direct na het reinigen zijn vloeren veilig beloopbaar, wat de operationele efficiëntie verhoogt.
  • Verhoogde veiligheid: Vermindert slipgevaar en verbetert de algehele hygiëne door een grondige verwijdering van water en vuil.
  • Gebruiksgemak: Het systeem is ontworpen met het oog op eenvoudige bediening en onderhoud, inclusief het moeiteloos vervangen van slijtagegevoelige onderdelen.

Conclusie

Of het nu gaat om het schoonmaken van een supermarktvloer na sluitingstijd of het onderhouden van een steriele omgeving in een ziekenhuis, het OnePASS® droogsysteem van Eureka biedt de ideale oplossing voor professionele reiniging. Het combineert geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid, wat resulteert in schone, droge vloeren die direct klaar zijn voor gebruik. Kies voor Eureka en ervaar zelf de voordelen van een innovatieve benadering van vloerreiniging!

 

Lees meer binnen

De professionele adviseurs van het Kathagen team staan voor jou klaar.
Team Kathagen
Bel ons nu! +32 89 46 37 94